Γιουνγκιανή Ανάλυση Ονείρων

Έλα να κάνουμε μαζί μία βουτιά μέσα στην ψυχή σου και να γνωρίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες, φόβους και αλήθειες σου.

Έλα να ταξιδέψουμε μαζί μέσα από τα όνειρα σου και να δούμε από άλλες οπτικές τον τρόπο που σχετίζεσαι με τον εαυτό σου και με τους άλλους.

Μέσα από την ανάλυση των ονείρων σου που θα κάνουμε μαζί θα ανακαλύψεις υποσυνείδητα μοτίβα που σε κρατάνε να επαναλαμβάνεις σχέσεις και καταστάσεις στη ζωή σου και θα απελευθερωθείς από αυτά που δεν θέλεις πια.

Όπως είπε και ο διάσημος ψυχαναλυτής Carl G. Jung:

''Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό θα κατευθύνει τη ζωή σου και θα το ονομάζεις μοίρα''.

Μέσα από τον κόσμο των ονείρων έχεις την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου και να έρθεις σε διάλογο μαζί τους με αποτέλεσμα τη σφαιρική εξισορρόπηση και ενδυνάμωση του εαυτού σου.

Ερχόμενη/ος σε βαθύτερη επαφή με τα όνειρά σου θα ξαφνιαστείς ευχάριστα με την ιδιοφυία του εσωτερικού σου κόσμου!

Θα επωφεληθείς από αυτές τις συνεδρίες αν θέλεις περισσότερη δημιουργικότητα και αυτογνωσία στη ζωή σου. Με αυτή τη δουλειά θα παρατηρήσεις επίσης μεγαλύτερη ηρεμία και καθαρότητα σκέψης.

 

Η βαθύτερη γνώση που θα αποκομίσεις από αυτές τις συνεδρίες έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση του εαυτού σου και των άλλων. Αυτό συνεισφέρει στη βελτίωση των σχέσεων σου σε κάθε επίπεδο είτε έχει να κάνει με οικογένεια, ερωτικούς συντρόφους, φίλους ή καριέρα.

Αυτές οι αυτογνωσιακές συνεδρίες είναι βασισμένες στην Γιουνγκιανή ανάλυση ονείρων και επίσης συμπεριλαμβάνουν τελετουργικά.

 

Για συμβουλευτική ονείρων και ψυχοθεραπεία στη Γλυφάδα ή μέσω Skype επικοινώνησε μαζί μου στο: polychronopouloukonstandina@gmail.com ή στο 6977200233.

Οι συνεδρίες προσφέρονται σε βραχυπρόθεσμη, μακροπρόθεσμη ή συνεχόμενη βάση ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

Επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο πρώτο βήμα για εσένα.

Γράψου στο Newsletter μου για να λαμβάνεις έμπνευση και προτάσεις για περισσότερη αγάπη, ολοκλήρωση και ζωντάνια!

© 2020 Female Heart & Soul. All Rights Reserved.