Ψυχοθεραπεία

Σου προσφέρω έναν ασφαλή χώρο για να ξαποστάσεις, να χαλαρώσεις και να ανοιχθείς. 

 

Με ευγένεια, συμπόνια και κατανόηση θα λειτουργήσουμε σαν ομάδα.

 

Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να σε βοηθήσουν να αγκαλιάσεις τις δυσκολίες και να δημιουργήσεις τη ζωή που θες.
 

Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει να βλέπεις πιο καθαρά τι επηρεάζει τη ζωή σου και πως. Μαθαίνεις να αποδέχεσαι τον εαυτό σου σε βάθος, τις αξίες, τα πιστεύω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Μέσω της δουλειάς μας μαζί θα μάθεις να σχετίζεσαι καλύτερα με τα αρνητικά συναισθήματα σου, να αισθάνεσαι θάρρος μπροστά στις δυσκολίες της ζωής και να πηγαίνεις προς την κατεύθυνση των βαθύτερων επιθυμιών σου.

Σπούδασα υπαρξιακή συμβουλευτική σαν κύρια κατεύθυνση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Regent's University στο Λονδίνο. Έχω επίσης 12 χρόνια συμβουλευτικής και ψυχοθεραπευτικής πρακτικής δουλεύοντας σαν υπαρξιακή ψυχολόγος.

Η βασική ψυχοθεραπευτική μου προσέγγιση είναι η υπαρξιακή αλλά επίσης ενσωματώνω και στοιχεία από άλλες προσεγγίσεις όπως η αναλυτική ψυχολογία, η ψυχοδυναμική ανάλυση και η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία.

Αυτές οι ψυχοθεραπευτικές και πνευματικές συνεδρίες εμπεριέχουν επίσης σαμανικές διαδρομές, δημιουργικές ασκήσεις, mindfulness και άλλους διαλογισμούς και τελετουργικά.

Η πνευματική διάσταση της δουλειάς μας μαζί θα σου προσφέρει σημαντική ηρεμία, γαλήνη και δημιουργικά εργαλεία για να καταφέρεις τους στόχους σου.

Αυτές οι δυναμικές συνεδρίες είναι φτιαγμένες ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν με δυσκολίες στις σχέσεις, προβλήματα στην καριέρα, άγχος και άλλα.

Θα επωφεληθείς από τη δουλειά μας αν θέλεις να αφήσεις πίσω σου παλιά αυτοκαταστροφικά μοτίβα και θες να αποκτήσεις μεγαλύτερη συνείδηση για το πως συγκεκριμένα κομμάτια σου σε μπλοκάρουν από το να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

 

Για ψυχολογική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία στη Γλυφάδα ή μέσω Skype επικοινώνησε μαζί μου στο: polychronopouloukonstandina@gmail.com ή στο 6977200233.

Οι συνεδρίες προσφέρονται σε βραχυπρόθεσμη, μακροπρόθεσμη ή συνεχόμενη βάση ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

Επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο πρώτο βήμα για εσένα.

Γράψου στο Newsletter μου για να λαμβάνεις έμπνευση και προτάσεις για περισσότερη αγάπη, ολοκλήρωση και ζωντάνια!

© 2020 Female Heart & Soul. All Rights Reserved.