Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Δουλεύοντας μαζί μου νιώθεις ότι υπάρχει κάποια που νοιάζεται για το ποια/ος πραγματικά είσαι, που θέλει να σε ακούσει και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τον εαυτό σου σε βάθος.

 

Μέσα από αυτό θα νιώσεις υποστήριξη, ενδυνάμωση και θα έχεις σημαντικές συνειδητοποιήσεις

Αυτές οι συνεδρίες είναι είτε ατομικές ή για ζευγάρια, είτε είσαι ήδη σε σχέση ή βγαίνεις ραντεβού με υποψήφιους συντρόφους.

Η συμβουλευτική σχέσεων μαζί μου θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις σχέσεις σε βάθος, δυνατή ψυχική σύνδεση και το επίπεδο δέσμευσης που χρειάζεσαι.

Μέσα από τις συνεδρίες μας θα απελευθερώσεις και θα αφήσεις πίσω σου πληγές από τις προηγούμενες ή την τωρινή σου σχέση έως ακόμη και από την παιδική σου ηλικία αν αυτό χρειάζεται.

Ένα άλλο σημαντικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι η συνειδητοποίηση και αλλαγή των φαύλων κύκλων και των δυσλειτουργικών δυναμικών που επαναλαμβάνεις στις σχέσεις σου.

Η συμβουλευτική σχέσεων συμπεριλαμβάνει υπαρξιστική συμβουλευτική, ψυχοδυναμική ανάλυση και ψυχολογία του βάθους, δημιουργικές ασκήσεις, mindfulness, σαμανικούς διαλογισμούς και τελετουργικά.

 

Για συμβουλευτική ζευγαριών και συμβουλευτική σχέσεων στη Γλυφάδα ή μέσω Skype επικοινώνησε μαζί μου στο: polychronopouloukonstandina@gmail.com ή στο 6977200233

Οι συνεδρίες προσφέρονται σε βραχυπρόθεσμη, μακροπρόθεσμη ή συνεχόμενη βάση ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

Επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο πρώτο βήμα για εσένα.

Γράψου στο Newsletter μου για να λαμβάνεις έμπνευση και προτάσεις για περισσότερη αγάπη, ολοκλήρωση και ζωντάνια!

© 2020 Female Heart & Soul. All Rights Reserved.