Ψυχοθεραπεία με Κάρτες Αυτογνωσίας

Η συμβουλευτική με θεραπευτικές κάρτες μαζί μου έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει καινούργιες οπτικές γωνίες, καθαρότητα σκέψης και να σου δείξει ποιες είναι οι πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σου.

Μέσα από αυτές τις συνεδρίες θα δεις πιο ξεκάθαρα τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους φόβους σου. Θα βρούμε επίσης τρόπους να δημιουργήσεις τη ζωή σου έτσι όπως την θέλεις εσύ

Αυτές οι συνεδρίες είναι θεραπεία μεταμφιεσμένη σαν παιχνίδι!

Οι θεραπευτικές κάρτες μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να εκφραστεί πιο εύκολα και μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να δεις εξωτερικά σε εικόνες κομμάτια από τη ζωή σου, τον εαυτό σου και τους άλλους. 

Αυτές οι συνεδρίες ταιριάζουν σε ανθρώπους που χρειάζονται περισσότερη δημιουργικότητα, φαντασία ή πνευματικότητα για να ανοιχτούν και να επικοινωνήσουν.

Επίσης, η ψυχοθεραπεία με κάρτες αυτογνωσίας μπορεί να σε υποστηρίξει και να σε βοηθήσει να βρεις κατεύθυνση στις σχέσεις σου ή με την καριέρα σου.

Για συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία με κάρτες αυτογνωσίας στη Γλυφάδα ή μέσω Skype επικοινώνησε μαζί μου στο: polychronopouloukonstandina@gmail.com ή στο 6977200233.

Επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο πρώτο βήμα για εσένα.

Γράψου στο Newsletter μου για να λαμβάνεις έμπνευση και προτάσεις για περισσότερη αγάπη, ολοκλήρωση και ζωντάνια!

© 2020 Female Heart & Soul. All Rights Reserved.