Συμβουλευτική & Αυτογνωσία με Ταρώ

Η συμβουλευτική καρτών ταρώ μαζί μου έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει καινούργιες οπτικές γωνίες, καθαρότητα σκέψης και να σου δείξει ποιες είναι οι πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σου.

Μέσα από αυτές τις συνεδρίες με τα Motherpeace ταρώ θα δούμε μαζί τις βαθύτερες αλήθειες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και θα αποκρυσταλλωθούν οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι φόβοι σου. Θα βρούμε επίσης τρόπους να δημιουργήσεις τη ζωή σου έτσι όπως την θέλεις εσύ.

Μέσα από το διάβασμα των ταρώ μαζί μου θα αυξηθεί η διαίσθηση, η δημιουργικότητα, η χαρά και η ζωτικότητά σου. Επίσης θα βρεις τις απαντήσεις στις βαθύτερες ερωτήσεις σου.

Έλα σε αυτές τις μαγικές συνεδρίες ταρώ για να συνδεθείς με το θείο μέσα σου, με τη Θεά, με τη θηλυκή αρχή και με την εσωτερική σου δύναμη.

Το διάβασμα των Motherpeace ταρώ μαζί μου είναι για εσένα αν βρίσκεσαι σε μία αυτογνωσιακή διαδρομή, αν θέλεις να καλλιεργήσεις τη σύνδεση με την πνευματικότητα σου ή και αν χρειάζεσαι υποστήριξη και κατεύθυνση στις σχέσεις σου ή με την καριέρα σου.

Αυτές οι συνεδρίες είναι θεραπεία μεταμφιεσμένη σαν παιχνίδι!

 

Για συμβουλευτική και διάβασμα ταρώ στη Γλυφάδα ή μέσω Skype επικοινώνησε μαζί μου στο: polychronopouloukonstandina@gmail.com ή στο 6977200233.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι υπέρβασης και αλλαγής και δημιούργησε τη ζωή που θες!

Γράψου στο Newsletter μου για να λαμβάνεις έμπνευση και προτάσεις για περισσότερη αγάπη, ολοκλήρωση και ζωντάνια!

© 2018 Female Heart & Soul. All Rights Reserved.